Vprašajte nas Prva stran

RSTi-EP CPE100 – nova snažna centralna jedinica za VersaMax I/O

Od suvremenih kontrolera se traži da stalno povećavaju mogućnosti, da su pouzdani, lako povezljivi, a ujedno moraju osigurati sigurnost od upada preko web mreže. GE Automation&Controls je te zahtjeve objedio u novoj CPU jedinici programibilnog kontrolera PACSystems RSTi-EP CPE100,...
Čitaj više

RSTi-EP CPE100 – nova snažna centralna jedinica za VersaMax I/O

Od suvremenih kontrolera se traži da stalno povećavaju mogućnosti, da su pouzdani, lako povezljivi, a ujedno moraju osigurati sigurnost od upada preko web mreže. GE Automation&Controls je te zahtjeve objedio u novoj CPU jedinici programibilnog kontrolera PACSystems RSTi-EP CPE100, koji radi zajedno sa VersaMax i RSTi I/O modulima , i to po vrlo povoljnoj cijeni.pacsystems photo

PACSystems RSTi-EP CPE100 je po dimenzijama mala samostalna procesorska jedinica sa velikim mogućnostima komunikacije. Sadrži snažan 1,2 GHz procesor i 1 MB korisničkog memorijskog prostora. Robustna konstrukcija omogućava rad procesora u temperaturnom opsegu -40 C do 70 C. Svestranu povezljivost omogućavaju četiri ugrađena Ethernet porta sa mogućnošću priključenja na dvije neovisne Ethernet mreže sa podrškom različnim protokolima kao što su Modbus TCP/IP, Profinet, SRTP, EGD. Procesor omogućava povezivanje preko Etherneta sa već provjerenim distribuiranim I/O jedinicama VersaMax ili RSTi-EP. Mogućnost prihvaćanja različitih porodica I/O jedinica uz izbor prikladnih I/O modula iz bogate ponude GE Automation&Controls omogućava PACSystems RSTi-EP CPE100 sustavu robustnu i cjenovno pogodnu izvedbu inteligentnog distribuiranoga upravljačko regulacijskoga sustava, prilagođenog potrebama korisnika.

Programiranje se vrši sa programskim paketom Proficy Machine Edition 9.5 u programskim jezicima LD, ST, FBD , u skladu sa standardom IEC61131-3, moguća je i uporaba C blokova. Korištenje standardnog alata za programiranje omogućava i konverziju te korištenje aplikativnih programa napisanih u controlere PAC RX3i, VersaMax ili kontrolere serije 90-30.

GE Automation&Controls spada među vodeće svjetske proizvođače opreme i rješenja za vođenje i nadzor industrijskih procesa. Na raspolaganju je bogata paleta proizvoda, od kompaktnih jednostavnih programabilnih kontrolera, modularnih kontrolera, distribuiranih ulazno-izlaznih jedinica, grafičkih panela, do kompleksnih redundantnih rješenja za kritične sustave vođenja.

Za več informacij klinkite na povezavo.

Drugi novi proizvodi