Vprašajte nas Prva stran

Nova generacija HMI/SCADA sustava proizvođača GE Digital

Poduzeće GE Digital izdalo je četvrtu generaciju HMI/SCADAsustava (GE iFIX ver. 5.8 R2).
Opširnije

MePIS Energy Buildings 1.7 – nova verzija programske opreme

Za uspješnu provedbu mjera štednje energije, te provođenje energetskog managementa u zgradama, moramo prije svega prepoznati izvorni nivo potrošnje energije, za što trebamo adekvatnu informacijsku podršku sa bazom podataka i učinkovitim suvremenim analitičkim alatima.
Opširnije

MePIS Energy Buildings 1.7 – nova verzija programske opreme

Za uspješnu provedbu mjera štednje energije, te provođenje energetskog managementa u zgradama, moramo prije svega prepoznati izvorni nivo potrošnje energije, za što trebamo adekvatnu informacijsku podršku MePIS Energy 16-nova verzijasa bazom podataka i učinkovitim suvremenim analitičkim alatima. MePIS Energy Buildings je u praksi provjeren napredni energetski informacijski sistem, koji nam to omogućava, a istovremeno ga u Metroniku stalno dopunjavamo sa novim funkcionalnostima u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima.

MePIS Energy Buildings je mrežna aplikacija, koja nudi podršku praćenju i analizi energetske učinkovitosti u u zgradama te nastavno na to , štednju energije. U upravo izašloj verziji 1.7 ispunili smo mnoštvo funkcionalnosti i korisničkih iskustava. Podci o energetskoj učinkovitosti u obliku preglednih prikaza , informiraju korisnika o potrošnji energije i troškovima , te mu pomažu kod poduzimanja koraka i poslovnih odluka za povećanje energetske učinkovitosti. Aplikacija je skalabilna i konfigurabilna, što omogućava prilagodbe po željama korisnika.

Verzija 1.7 sadrži podršku za automatski uvoz e-računa, koji su u skladu sa standardom e-SLOG, novi standardni izvještaj koji prikazuje 10 največih potrošača prema vrsti energenata, optimizaciju proračunske logike za brže i sigurnije izvođenje proračuna, dorađeno korisničko sučelje, automatsko odjavu neaktivnih korisnika te druga poboljšanja koja omogućavaju efikasnije upravljanje energetskim sustavima.

Nazad