Vprašajte nas Prva stran

Proizvodnja

infoMetronik prepoznaje izazove moderne prilagodljive proizvodnje; odgovaramo poslovnim potrebama naših korisnika sa širokim spektrom inovativnih rješenja. Naš tim visoko sposobnih inženjerskih stručnjaka isporučuje rješenja svjetske klase, uključujući:

To nas postavlja v priviligiran položaj. Ko nastopamo kot informatiki, do potankosti razumemo moč podatkov iz stroje in energetskih sistemov. Ko nastopamo kot avtomatiki, se zavedamo moči informacij, do katerih pridemo, ko procesnim podatkom vtisnemo poslovni kontekst.

OSIGURANJE KVALITETE

Istraživanje i implementacija Metronikovih rješenja je u skladu sa standard kvalitetom ISO 9001:2008 koje je postignuto za sve Metronikove aktivnosti.

Metronik rješenja su pridržana s dobrim preporukama proizvođačke prakse kao i sa industrijskim standardima za automatizaciju S88.01 and S95.01. Metronik automatizacija i IT sustavi su razvijeni u skladu sa specifičnim regulatornim zahtjevima usuglašavanja individualnih industrija npr. HACCP i EU 178/2002 za industriju za hranu i piće i GAMP 5 te 21 CFR dio 11 za farmaceutske industrije.

FOKUSIRANI NA RAZLIČITE INDUSTRIJE

Metronikova automatizacija i IT rješenja su implementirani u farmaceutsku industriju, industriju hrane i pića, kemijsku industriju, industriju stočne hrane, industriju građevinskog materijala, metalurgiju, metaloprerađivačku industriju, elektrane, itd.

reference-industrija

NOVOSTI

Datum: 04.01.2017

Poduzeće GE Digital izdalo je četvrtu generaciju HMI/SCADAsustava (GE iFIX ver. 5.8 R2).

Opširnije

ZAŠTO VJERUJEMO METRONIKU

U 25 godina smo uspješno završili preko 1000 projekata u automatizaciji i proizvodnji informacijskih sustava.

Metronikove projektne ekipe sadrže više od 70 inženjerskih stručnjaka za automatizaciju i informacijske sustave.

Pomogli smo mnogim korisnicima u industriji da smanje potrošnju i povećaju djelotvornost izvođenja svoje proizvodnje.