Vprašajte nas Prva stran

Kemijska industrija

infoRješenja za serijski orijentirane složene kemijske procese u segmentu proizvodnje tvari, što zahtjeva kompromis između automatizacije visoke kvalitete i fleksibilnosti procesa. Metronik za takve izazove pristupa s namjenskim alatima za serijsko izvođenje ( engl. Profiy Batch Execution) koje podržava razvoj receptura i provedbe procesa u skladu sa standardnim S88.

Metronik također nudi rješenja za manje zahtjevne procese u segmentu proizvodnje tvari te za zahtjevnije segmente farmaceutske tehnologije ( proces priprave sterilnih rješenja, proizvodnja ampula i granulata ) gdje kompliciranost procesa ne zahtjeva upotrebu namjenskih alata za serijsko upravljanje.

Za takve slučajeve Metronik je razvio vlastite korisničke alate za potporu vođenja procesa receptura u skladu sa standardom S 88. U skladu sa farmaceutskom regulativom u kojoj su rješenja nadzora proizvodnje ključna, Metronik zato strogo slijedi preporuke rješenja GMP-a i stvara ih u skladu sa GAMP5 i također osigurava sklad s 21 CFR Dio 11.

vodenje-procesov

NOVOSTI

Datum: 04.01.2017

Poduzeće GE Digital izdalo je četvrtu generaciju HMI/SCADAsustava (GE iFIX ver. 5.8 R2).

Opširnije

ZAŠTO VJERUJEMO METRONIKU

U 25 godina smo uspješno završili preko 1000 projekata u automatizaciji i proizvodnji informacijskih sustava.

Metronikove projektne ekipe sadrže više od 70 inženjerskih stručnjaka za automatizaciju i informacijske sustave.

Pomogli smo mnogim korisnicima u industriji da smanje potrošnju i povećaju djelotvornost izvođenja svoje proizvodnje.