Vprašajte nas Prva stran

Infrastruktura

infoU infrastrukturne objekte kao što su vodovod, elektrane, procesi sustava za grijanje na daljinu su vrlo često slični sustavima s kojima se susrećemo u industriji, no više puta su potrebne specijalne funkcionalnosti sustava nadzora.

 

 

sz-resitve

U kontroli komunalnih sustava potreban je složen nadzor nad infrastrukturom. Sustavi kontrole moraju imati dobre dijagnostičke alate i mogućnost trenutnog odgovora. Pouzdane komunikacije su često potrebne tako da je prijenos odabrane informacije u kontrolni centar osiguran čak i ako je veza između centra i lokalne podstanice privremeno prekinuta.

Metronikovo rješenje za nadzor i kontrolu distribuiranih objekata je među vodećima i nabjoljima na tržištu. Prednosti Metronik rješenja su:

  • Visoka funkcionalnost u kontrolnom centru i preko lokalnih stanica
  • Korištenje svim široko prihvaćenim komunikacijskim metodama
  • Fleksibilna arhitektura
  • Mogućnost zalihosne arhitekture cijeloga sustava, ako je to potrebno
  • Visoka pouzdanost

 

 

 

 

 

 

telekom-infrastrukturni-objekti

Danas, upravljanje potrošnjom energije postaje sve više i više važno u infrastrukturnim objektima. Metronikovo MePIS E&E ( engl. Energy and Ecology ) rješenje pruža sve potrebne funkcionalnosti za učinkovito praćenje i analiziranje potrošnje energije te optimiziranje korištenja energije, čak i ako su objekti zemljopisno raspršeni.

MePIS E&E je modularni IT sustav koji nudi široku funkcionalnost, sučelja prilagođena korisniku i dobre analitičke sposobnosti. MePIS E&E utjelovljuje inteligentni proces historian svjetski vodećeg industrijskog IT proizvođača – GE Intelligent Platforms.

INFRASTRUKTURNI OBJEKTI U KOJIMA NASTUPAMO

Naša rješenja su prihvaćena na vodovodnim i kanalizacijskim objektima, toplanama, sustavima daljinskog upravljanja grijanjem, elektranama, komunikacijskim sustavima te sustavima upravljanja željeznicom

 

NOVOSTI

Datum: 04.01.2017

Poduzeće GE Digital izdalo je četvrtu generaciju HMI/SCADAsustava (GE iFIX ver. 5.8 R2).

Opširnije

ZAŠTO VJERUJEMO METRONIKU

U 25 godina smo uspješno završili preko 1000 projekata u automatizaciji i proizvodnji informacijskih sustava.

Metronikove projektne ekipe sadrže više od 70 inženjerskih stručnjaka za automatizaciju i informacijske sustave.

Pomogli smo mnogim korisnicima u industriji da smanje potrošnju i povećaju djelotvornost izvođenja svoje proizvodnje.