Vprašajte nas Prva stran

Sustavi za automatizaciju zgrada

infoMetroniku je najveći prioritet optimalan i pouzdan rad sustava, ne zanemarujući pritom udobnost te optimalno korištenje energije i sigurnost.

Otvorene i moderne tehnologije koje se koriste u Metronikovim sustavima automatizacije zgrada, nude mogućnost uključivanja podataka iz različitih uređaja i IT sustava. Metronikov sustav za automatizaciju zgrada je lako spojiti sa sustavom za rezervaciju hotelskih soba, različitom tehničkom opremom kao što su dizala, kotlovnice, UPS sustavi, itd.

U većim i kompleksnijim zgradama, HVAC automatizacija, nadzor energije, nadzor pristupa, video nadzor, sigurnosni sustavi i sustavi zaštite od požara mogu biti integrirani u jedan inetgrirani sustav za automatizaciju zgrada. Integrirani sustav automatizacije zgrada nudi lakši rad i udobnost, više felskibilnosti, pouzdanosti, funkcionalne inteligencije i provedbe projekta u razumnom vremenu.

terme-lasko

U suradnji s Honeywellom, vodećim nabavljačem za automatizaciju zgrada, Metronik nudi širom svijeta postavljena rješenja EBI (Poduzeće integracije zgrada ). EBI je trenutačno najfunkcionalnije, sveobuhvatno i fleksibilno rješenje za zgrade širom svijeta koji nudi svojim korisnicima najveću dodatnu vrijednost ulaganja u automatizaciju zgrada i nadzor.

Osim automatizacije zgrada, danas je optimizacija troškova energije sve važnija i važnija. Metronik prezentira konačna IT rješenja za upravljanje energijom – MePIS Energy.

MePIS Energy je modularni IT sustav koji nudi široku funkcionalnost, sučelja pristupačna korisniku i dobre analitičke sposobnosti. MePIS Energy uključuje inteligentni procesni historian od svjetski vodećeg industrijskog IT proizvođača – Ge Intelligent Platforms.

Radi poboljšanja učinkovitosti potrošnje energije naši klijenti koriste naša rješenja MePIS Energy.

 

Opširnije…

METRONIKOVI KUPCI AUTOMATSKIH SUSTAVA ZA ZGRADE

Metronik automatski sustavi za zgrade mogu se naći u hotelima, uredskim zgradama, trgovačkim centrima, ljekovitim kupalištima, termalnim parkovima, bolnicama i stambenim kompleksima kao i u visoko zahtjevnim indutrijskim okruženjima kao što je čiste sobe za farmaceutsku industriju.

NOVOSTI

Datum: 04.01.2017

Poduzeće GE Digital izdalo je četvrtu generaciju HMI/SCADAsustava (GE iFIX ver. 5.8 R2).

Opširnije

ZAŠTO VJERUJEMO METRONIKU

U 25 godina smo uspješno završili preko 1000 projekata u automatizaciji i proizvodnji informacijskih sustava.

Metronikove projektne ekipe sadrže više od 70 inženjerskih stručnjaka za automatizaciju i informacijske sustave.

Pomogli smo mnogim korisnicima u industriji da smanje potrošnju i povećaju djelotvornost izvođenja svoje proizvodnje.